НОВИНИ

Сватбата с кралски блясък

Сватба с кралски блясък в Англия. Омъжи се Пипа Мидълтън - по-малката сестра на съпругата на принц Уилиям. Избранникът ѝ е Джеймс Матюс - богат финансист. Той е на 41, тя на 33. Събитието преминава при строги мерки за сигурност заради височайшото присъствие и е с частен характер, без подробности за медиите.

Невена Бонева
от Невена Бонева
20:52, 20.05.2017
Чете се за: 00:36 мин.
Още

Шест години след сестра си Кейт, и Филипа, по-известна като Пипа, се венча, а сватбата ѝ наричат светското събитие на годината. Церемонията беше в църква от 12-ти век в селцето Енгълфийлд в Бъркшир.

Младоженката пристигна с баща си в Ягуар от 1951-ва и в рокля на на британски дизайнер. Кум е братът на младоженеца Спенсър Матюс, звезда от телевизионно риалити.

Разбира се, там бяха и херцогът и херцогинята на Кеймбридж, децата им Джордж и Шарлот в ролята на шафери, и принц Хари. Наред с роклята на булката една от големите интриги на сватбата бе поканата към приятелката на прочутия ерген - американската актриса Меган Маркъл. Вероятно за да не отклонява вниманието от основните герои, тя не се появи на церемонията.

От църквата стотината гости, сред тях тенис звездата Роджър Федерер и съпругата му, се отправиха към близкото имение на семейство Мидълтън. Там за празненството е издигната стъклена шатра. Твърди се, че Пипа, която миналата година издаде готварска книга, е избрала менюто и то включвало агнешко по една от нейните рецепти. Като част от мерките за сигурност небето над района ще остане затворено за летателни апарати до зори.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Нощта на музеите
Нощта на музеите
Магията на ходенето по жарава
Магията на ходенето по жарава