НОВИНИ

Сватбено изложение в София

Най-голямото сватбено изложение в България отваря врати днес. Най-новите тенденции в булчинските рокли, съвети за празничния ден и предложения за пътешествия очакват бъдещите младоженци.

Айше Сали
от Айше Сали
12:24, 19.01.2019
Чете се за: 00:41 мин.
У нас

Изложението привлича много посетители. Бъдещите булки идват сами, но идват и младоженци по двойки. Разнообразието на булчинските рокли е изключително голямо. Може да се видят както модерните сред тях, така и предложения за традиционна българска сватба, а акцентът на изложението тази година е мароканска сватба.

Анета Пени, организатор на изложението: Хората могат да видят една пъстра палитра от услуги, свързани със сватбения ден. Освен щандовете на български дизайнери, които представят своите нови колекции, имаме и вносители на булчински рокли, които също представят колекции за 2019 г. Много голямо е разнообразието в стиловете на булчинската мода, така че всяка една фирма ще предложи нещо ново. Бялото като цвят вече го няма, а цветовете са в беж, екрю, слонова кост, капучино, както и в сиво-синкав отенък.

По отношение на браковете, статистиката показва, че през 2017 г. в България са сключени близо 28 600 брака. по традиция, най-много сватби - близо 6000 е имало в София, 3000 - в Пловдив и около 2000 - във Варна и Бургас. Най-малко хората са се женили във Видин. Най-много бракове са сключвани от хора между 25 и 29 години. Изложението остава отворено днес до 19:00 ч. и утре до 18:00 часа.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Сняг, дъжд и вятър - сирийските бежанци в Ливан преживяват най-тежката си зима​
​Сняг, дъжд и вятър - сирийските бежанци в Ливан преживяват най-тежката си зима​
Сигнал за строителни дейности на плажа Св. Тома предизвика проверка
Сигнал за строителни дейности на плажа "Св. Тома" предизвика проверка