НОВИНИ

Татяна Дончева: Аз свирен мач няма какво да коментирам!

Висшия съдебен съвет е доста свързан с политическите сили, които излъчват парламентарната квота. Това заяви лидерът на Движение 21 Татяна Дончева в "Още от деня". Според нея кандидатурите на "Обединени патриоти" са откровено свързани с ДПС и откровено свързани с бившата Държавна сигурност. Според нея те нямат никаква биография на хора, които са известни на съдебната система с каквото и да било. По фамилии, някои от тях имат редки такива, си мисля, че са свързани със стари служители на Следствено управление на ДС - фамилията Новански не ми е известна с нищо друго, освен оттам, категорична беше Дончева.

bnt avatar logo
от БНТ
19:37, 20.09.2017
Чете се за: 00:40 мин.
У нас
Татяна Дончева, лидер на Движение 21: БСП прокламираше, че е предложило 6 души, по които няма възражения, и даде на ГЕРБ да избере едни трима души, които, според мен, са по-неспособната да се бори за реформа част.

На въпрос имало ли е договорка между БСП и ГЕРБ, Дончева остро реагира: "Какво значи БСП да си сложи шестте кандидатури, за да може ГЕРБ да си избере три от тях, които предпочита? Аз свирен мач няма какво да коментирам".

Татяна Дончева, лидер на Движение 21: От БСП бяха отсвирени тримата човека, които биха могли да дадат друго ниво на съдийската квота, затова смятам, че Корнелия Нинова е продала мача.

Дончева коментира и протеста на работниците от "Емко" пред парламента. Пристрастеността към проблема обясни, че тя е от Трявна и единият от заводите е в Трявна.

Татяна Дончева, лидер на Движение 21: "Министърът на икономиката върши престъпления от няколко месеца насам. Смятам, че не е толкова глупав да не съзнава това. Има 10 нормативни акта, които тези фабрики, които те трябва да спазват. Между тях са и тия за противопожарна безопасност. За нарушенията на всеки от тези нормативни актове има санкции. За нарушенията на противопожарните изисквания санкциите не са да вземете външнотърговския лиценз на дружеството.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Овладян е пожарът край стадион Берое
Овладян е пожарът край стадион "Берое"
Тормоз над съседи в Сухата река
Тормоз над съседи в "Сухата река"