НОВИНИ

Татяна Дончева: "Да, България" краде идеи от нас

До голяма степен с АБВ постигнахме съгласие по основните неща, в петък ще подпишем и споразумение за сътрудничество. Ще има съпредседатели в мое лице и Константин Проданов като представляващ АБВ. Това заяви председателят на "Движение 21" Татяна Дончева в студиото на "Още от деня".

bnt avatar logo
от БНТ
18:41, 31.01.2017
Чете се за: 00:32 мин.
У нас
Търсим алтернатива в ляво-център на БСП при запазване автентичността на формациите. Такава алтернатива е нужна и трябва да бъде достатъчно мощна за да има парламентарно представителство. Нужно е да наложим фигури, които да превъзхождат тези на БСП. Има шансове за това, листите ни ще дадат възможност да се даде превес на нас. Целта на тази коалиция е да наложи определени социални и икономически решения.

Според Дончева партията на Христо Иванов "Да, България" краде от нас част от идеите, които не може сама да създаде. Те обявиха, че не желаят да се коалират, което ни стопира. "Движение 21" не може да съществува стерилно в политическото пространство. Важно е да минем в Шампионска лига и да играем на голяма сцена. Дотогава медиите ще твърдят, че "Движение 21" е Татяна Дончева. посочи тя.

Дончева заяви, че подкрепят разширяването на търговските и културните отношения с Русия. По думите ѝ европейските лидери ще преосмислят позицията си за санкциите срещу Русия.

Татяна Дончева определи служебното правителство като "компромис", за да не се натрапва участието на БСП в него.




Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
София Филм Фест започва на 9-и март
"София Филм Фест" започва на 9-и март
Жители на местности край Варна искат по-евтин градски транспорт
Жители на местности край Варна искат по-евтин градски транспорт