НОВИНИ

Театър пред театъра в София

Народният театър „Иван Вазов" закрива сезона с петдневно събитие на открито „Театър пред театъра". От утре до петък включително три спектакъла от репертоара на Народния ще бъдат изнесени пред сградата на театъра. Там вече са издигнати сцената и трибуни с 1 000 места, влизането ще започва точно в 20:30 всяка вечер.

Андреа Драганова
от Андреа Драганова
10:34, 02.07.2017
Чете се за: 00:55 мин.
Още

За първи път в историята си Народният театър не просто отваря вратите си за публиката, той идва директно при нея. Едни от любимите на публиката актьори и режисьори ще си дадат среща под звездите, за да закрият по вълнуващ начин сезон 2016/2017. Сред тях са младите таланти София Бобчева, Павел Иванов и Владислава Николова, които ще имаме възможност да видим в представленията „Лунатици“ и „Мнимият болен“, а публиката със сигурност може да очаква приятни емоции.

София Бобчева, актриса: Публиката може да очаква много хумор! Това мога да го твърдя. Спектаклите, които ще се играят навън, са специално подбрани така, че да са комедийни. Така че зрителите могат да дойдат и да се посмеят.
Павел Иванов, актьор: Чувството определено не може да се опише само с думи и се надявам много хора да споделят това чувство с мен и да присъстват заедно с мен и с останалите колеги на тази театрална панорама, която ще се проведе между 3 и 7 юли.
Владислава Николова, актриса: Трябва да очакват много веселие, много емоции, които няма да ги получат на друго място освен пред театъра, пред Народния театър. Удоволствие е за мен да бъда с най-добрите актьори в България. За мен това беше като един подарък от съдбата.

Сред доайените в трите представления са Георги Мамалев, Михаил Петров, Аня Пенчева, Мария Каварджикова, Антон Радичев и Виолета Гиндева.

Заповядайте на това несравнимо изживяване „Театър пред Народния театър“ за пръв път в неговата 114 годишна история. От 21 и 30 на 3 юли „Мнимият болен“, 4 юли - отново представлението „Мнимият болен“, 5 юли - „Лунатици“, 6 и 7 юли - спектакъла „Почивен ден“.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
За първи път в София: Фестивал на азиатската култура
За първи път в София: Фестивал на азиатската култура
Изграждат нова система за видеонаблюдение на 20 кръстовища във Варна
Изграждат нова система за видеонаблюдение на 20 кръстовища във Варна