НОВИНИ

Тереза Мей обеща да ограничи имиграцията във Великобритания

Министър-председателката на Великобритания Тереза Мей призова днес британците да я подкрепят в преговорите за излизането на страната от Европейския съюз, като гласуват за нейната партия на парламентарните избори на 8 юни. Tя обеща, че в замяна ще ограничи достъпа на неевропейски мигранти до кралството, а след това ще намали и миграцията на хора от страните членки на ЕС, предаде Франс прес.

bnt avatar logo
от БТА
21:09, 18.05.2017
Чете се за: 00:20 мин.
По света
тереза мей обеща ограничи имиграцията великобритания
"Присъединете се към мен в момент, когато се боря за Обединеното кралство", каза Мей в северния град Халифакс при представянето на програмата на Консервативната партия за изборите.

В момент, когато страната потегля на "голямото пътешествие", наречено Брекзит, ръководителката на консервативното правителство настоя колко е важно да получи "чист мандат", за да постигне "възможно най-добро" споразумение на предстоящите преговори за излизане от ЕС.

В своя манифест Мей изразява позицията, че "имиграцията трябва да бъде контролирана и намалена, защото когато върви с твърде бързи темпове и в твърде големи мащаби, е трудно да се изгради хомогенно общество", предаде ДПА.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
30-годишни автобуси поемат линии, обслужвани досега от частен оператор
30-годишни автобуси поемат линии, обслужвани досега от частен оператор
Министерството на образованието раздаде наградите Питагор
Министерството на образованието раздаде наградите "Питагор"