НОВИНИ

Тервел Пулев ще участва в гала вечер в Чикаго

По-малкият от двамата братя Пулеви - Тервел, ще се изправи срещу американеца Брайтън Норууд в петък в мач от професионална боксова гала-вечер, която ще се играе в Чикаго (САЩ).

bnt avatar logo
от Източник: БТА
16:19, 25.10.2017
Чете се за: 00:30 мин.
Още
тервел пулев участва гала вечер чикаго

Първоначално Пулев е трябвало да срещне друг боксьор, който обаче не успял да уреди пътуването си. Съвсем скоро обаче станало ясно, че Тервел ще се изправи срещу Норууд, който има сходен актив и статистика на професионалния ринг.

"Не мисля, че имам нужда от аклиматизация. Противникът има сходен актив като мене. Наясно съм, че всеки излиза за победа. Мачът ще се състои този петък, заяви Тервел. Брат му Кубрат, който е контузен, също ще пътува до Чикаго. Той разказа, че гала-вечерта се организира от американска фирма, която се е свързана със Спортен клуб Пулев. Мачът на Тервел ще бъде в 6 или 8 рунда.

;

"Гледахме видео, не е за подценяване. Съперникът е тъмнокож, което не е от значение, но е с обратен гард. Представител е на типичната американска школа, а в по-ниските нива на профибокса те използват т.нар. Мръсни номера. Но съм подготвен за такъв тип боксиране, обясни Тервел Пулев.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Над 90% от насажденията с кестени в района на Брежани са болни
Над 90% от насажденията с кестени в района на Брежани са болни
Собственици на механи в Банско трудно намират обслужващ персонал
Собственици на механи в Банско трудно намират обслужващ персонал