НОВИНИ

Тервел Пулев: Смятат Кубрат за аутсайдер, но той няма да ни разочарова

„Аз спадам към групата от елитни спортисти и мога да бъда използван като мотиватор и пример. В масовия спорт не се гони някаква невероятна цел, а трябва да има сработване на министерствата и той да бъде наложен като програма. Тези неща трябва да случат, за да може нашите деца да бъдат по-добре и по-здрави“, заяви българският боксьор Тервел Пулев, който днес бе участник в дебат на тема „Спорт, а не насилие в училищата“.

bnt avatar logo
от БГНЕС
18:32, 15.09.2017
Чете се за: 00:37 мин.
Още
тервел пулев смятат кубрат аутсайдер разочарова

За предстоящия сблъсък на Кобрата за Световната титла в тежка категория на IBF с Антъни Джошуа, който ще се проведе на 28 октомври на „Милениум Стейдиъм“ в Кардиф, Тервел заяви:

Тервел Пулев: Както винаги Кубрат е много уверен в себе си. Има коментари, че е аутсайдер. По-добре да бъде в тази позиция, защото така или иначе ще даде всичко от себе си. Не мисля, че ще ни разочарова.

Относно ситуацията с блокирането на достъпа за закупуването на билети от страна на българските фенове, родният ни боксьор коментира:

Тервел Пулев: Кубрат има отпуснати 10 билета, които са за най-близките му хора, семейството и приятели. Информацията, която имам е, че всичко останало може да се закупи от интернет сайта. Не знам дали вече е възможно, но просто това е единствената алтернатива, която е обявена.“

За това кога ще се появи отново на ринга бронзовият ни медалист от Олимпиадата в Лондон сподели:

Тервел Пулев: При мен имаше вариант да участвам на същата галавечер в Кардиф. Кубрат обаче ме помоли да не го правя. Това е много важен мач и ми каза, че иска да съм плътно зад него. Предстои ми двубой, който ще бъде на 7-ми октомври в Германия.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Националното музикално училище Любомир Пипков с нов директор след 25 години
Националното музикално училище "Любомир Пипков" с нов директор след 25 години
Стинг пристигна у нас преди концерта си утре
Стинг пристигна у нас преди концерта си утре