НОВИНИ

Тежка катастрофа край Владая, 7 души са ранени

Бус с благоевградска регистрация се е обърнал по таван на пътя София - Перник в района на Владая. 7 души са пострадали. На място са изпратени 3 пожарни, 7 полицейски коли и 7 линейки. Останалите автомобили, участващи в движението, са пренасочени по друг път.

bnt avatar logo
от БНТ
18:31, 23.10.2017 (обновена)
6940
Чете се за: 00:28 мин.
У нас

Движението е ограничено в участъка от с. Владая до кръстовище Драгичево, поради пътно-транспортното произшествие, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура". Обходния маршрут е през с. Горно Драгичево - с. Драгичево - кръстовище Драгичево.

В момента има ремонтни дейности в участъка на катастрофата, а най-вероятно причината за нея е висока скорост, заяви в "Още от деня" министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

В опит да изпревари бусът се е ударил странично в мантинелата, обърнал се и след това отново се е ударил. Това са работници, които са се прибирали от София.

Комисар Тенчо Тенев, началник на отдел „Пътна полиция“- СДВР: Всички, които са пътували в буса, са пострадали, те са седем души. Двама са в "Токуда", двама във ВМА и трима в "Пирогов". Двама са в по-тежко състояние, предстои да се дадат диагнози за състоянието им по-късно. Автобусът се е занесъл, ударил се е в двете мантинели и се е обърнал.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Криви и некачествено поставени антипаркинг колчета в подлеза на НДК
Криви и некачествено поставени антипаркинг колчета в подлеза на НДК
Птичи грип в Хасковско
Птичи грип в Хасковско