НОВИНИ

Тежка катастрофа в Кресненското дефиле

Мъж загина при тежка катастрофа в Кресненското дефиле тази сутрин. Лек автомобил с гръцка регистрация, който се е движел към Граничен пункт "Кулата", е навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил челно в ТИР. В продължение на няколко часа движението в района се осъществяваше в една лента.

тежка катастрофа кресненското дефиле
bnt avatar logo
от БНТ
18:00, 31.01.2016 (извънредно)
Чете се за: 00:23 мин.
У нас

Шофьорът на лекия автомобил е предприел изпреварване на завой близо до Кресненските ханчета. Той е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е озовал пред ТИР, пътуващ в посока Благоевград.

Товарният камион е влачил колата над 20 метра. Лекият автомобил е смачкан до неузнаваемост. Водачът му е починал на място. На кресненските ханчета шофьори на ТИР-ове коментираха,че това е един от опасните участъци.

Докато се извършваше оглед на мястото на произшествието, пътуващите в двете посоки моторни превозни средства се пропускаха периодично в едната лента.

Не се образуваха големи колони, тъй като трафикът не беше интензивен. В ранният следобед катастрофиралият тир бе изтеглен със специализирана техника и движението бе възстановено и в двете ленти.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Затварят едното платно на бул. Евлоги и Христо Георгиеви
Затварят едното платно на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви"
Европол: Над 10 000 деца мигранти са изчезнали
Европол: Над 10 000 деца мигранти са изчезнали