НОВИНИ

Един човек е загинал след тежка катастрофа в София

Поредна тежка катастрофа е станала тази вечер в София. Един човек е загинал, а жена е пострадала, след като две коли са се ударили челно в района на бул."Симеоновско шосе" близо до Семинарията. От сблъсъка една от колите се е запалила. Полицията е отцепила района. Ограничено е движението на автомобили в посока Студентски град.

Александър Марков
от Александър Марков Явор Симов
20:34, 18.11.2017 (извънредно)
Чете се за: 00:50 мин.
У нас
един човек загинал тежка катастрофа софия

Двете коли се удрят на кръстовището при Семинарията. Едната изгаря напълно, а шофьори на автомобили спирали в опит да потушат огъня, разказаха очевидци. Катастрофата е станала малко след 19 ч., по сведения на очевидци. Автомобил влиза в насрещното движение и удря челно друг. Шофьорът на първия автомобил загива на място. Първата кола е изгоряла до основи.

Петър Абрашев, очевидец на катастрофата: Едно момче му сменяха гумите, каза "Удар" и ние вече се показваме и вече имаше сериозен... Колата едната гореше обилно. Там е неудобно, аз предполагам, че момчето е идвало оттам, но там вече лентата от левия завой започва много късно и те повечето коли избягват колоната и влизат в насрещното. Приближихме, нали, те се пробваха вече да загасят колата, момчето го бяха изкарали от комбито, което е. Жената от другата - също. Тя беше видимо добре, беше в шок, в доста тежко състояние. На пътната настилка го бяха оставили.

Жената, управлявала единия автомобил, е приета в УМБАЛ "Света Анна".

Антон Луков, пресаташе на УМБАЛ "Св. Анна" - София : За съжаление, има тежка фрактура на подбедрица. В момента тече образната диагностика. Тя ще се възстановява доста дълго време. Знаем какво представлява тежко счупване, така че я очакват седмици наред възстановяване.

При катастрофата автомобилите помитат и спирка на градския транспорт, но за щастие на нея няма пътници в този момент.

Огледите на местопроизшествието продължиха часове, а движението в посока "Студентски град" се осъществяваше само в една лента.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Македонската църква е готова да признае Българската за църква - майка
Македонската църква е готова да признае Българската за църква - майка
Пленумът на БСП против промените в Конституцията
Пленумът на БСП против промените в Конституцията