Жълт код за поледици и сняг е обявен в 11 области в страната днес. Заледяването рано тази сутрин доведе до серия от катастрофи. Инцидент ограничи движението на магистрала "Струма", към Кулата, в района на Долна Диканя. Наши зрители съобщиха и за огромно задръстване преди Вакарел, посока София, като причината отново е катастрофа.

Благоевград

На АМ "Струма" в Благоевград тази сутрин стана инцидент при който тежкотоварен автомобил прескочи мантинелата и се обърна извън магистралата и пътното платно. И в момента ТИР-ът още не е изтеглен.

Шофьорът няма сериозни наранявания. Предстои тежкотоварният автомобил да бъде преместен, след като приключи огледът. Най-вероятната причина за този инцидент е хлъзгавата пътна настилка.

Движението беше затруднено в посока Кулата на АМ "Струма" в района на Долна Диканя отново заради катастрофа. Движението там се осъществяваше само в една лента. Причината отново е несъобразена скорост с пътните условия.

Пътен инцидент е станал и в 6 часа тази сутрин в района на Вакарел. Шофьорите разказаха, че се е наложило да чакат с часове наред.

© БГНЕС
© БГНЕС
Заледяване по пътищата предизвика катастрофи

Заледяване по пътищата предизвика катастрофи

Заледяване по пътищата в страната тази сутрин. Катастрофа е довела до временно органичаване на движението на АМ "Струма" в посока Кулата в района на Д...