НОВИНИ

ТОП 5 на любимите места за снимка на абитуриентите от Благоевград

В седмицата на абитуриентските балове в страната в рубриката ТОП 5 ви попитахме кой са любимите места за снимка на абитуриентите в Благоевград. Ето как са подредили зрителите на БНТ 2 най-харесваните места за фото сесии на зрелостниците.

БНТ2-Благоевград
от БНТ2-Благоевград
18:00, 28.05.2017
Чете се за: 00:50 мин.
У нас

Петото място в анкетата тази седмица е за снимки в училищните дворове. Това са местата, където по традиция завършващите предават училищното знаме на випуска след тях и се снимат за спомен се него.

На четвърто място зрителите на БНТ 2 са класирали пространството пред Първи учебен корпус на Югозападния университет.

Третата позиция е за парка при общежитията на Американския университет в България. Мястото е харесвано от абитуриентите и фотографите заради красивите розови храсти, които цъфтят там, зелените площи и минаващата край тях река Бистрица, която прави пейзажа още по-живописен.

Второто място в класацията е за цветната арка пред Общината в Благоевград. Под венеца от нежни бели цветя минават абсолютно всички, завършващи през последните години.

Дъждовното време по време на баловете тази година не помрачи настроението на абитуриентите и те спазиха традицията за снимка под арката за радост на десетките жители и гости на Благоевград, дошли да видят дефилето на завършващите.

Първото място в класацията тази седмица е за площадът пред зала „22 септември”. Там от 3 години завършващите се събират за обща снимка на всички абитуриенти от благоевградските училища.

"Инициативата е добра, защото така може хем да се опознаят випуските, които са завършили през тази година, също така е и приятно, защото виждаш толкова много хора на едно място, които са пораснали."

"Хубаво е да се събираме повече, да покажем, че училищата не трябва да се делят, а трябва да бъдем обединени."

Снимките продължават и в ресторантите, където младите хора празнуват.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Задържан е 14-ти заподозрян във връзка с атентата в Манчестър
Задържан е 14-ти заподозрян във връзка с атентата в Манчестър
Части от столицата временно ще са без вода в понеделник
Части от столицата временно ще са без вода в понеделник