НОВИНИ

Топ дестинациите за Свети Валентин

На първо място в тази класация е Остров Санторини в Гърция, но веднага след него се нарежда българска дестинация - "Капана" в Пловдив.

Благой Цицелков
от Благой Цицелков
17:16, 03.02.2017
Чете се за: 01:27 мин.
У нас

Празникът на любовта бележи своето начало в Рим. За това и градът попада в ТОП 5 на дестинациите за влюбените по света. А ние българите сме истински късметлии, защото няколко нискотарифини самолетни полети ни отвеждат до вечния град.

;

Самолетът до Рим този месец излиза между 60 и 120-130 лева на човек в двете посоки, хотел за двама между 200 и 450 лева, изгодно излиза и наемането на апартамент. Малък, в центъра на Рим, в близост до метрото, за три нощи може да ни излезе между 200 и 300 лева, при хостелите цената е подобна.

;

Нашето четвърто място в класацията ни зае града на любовта - Париж. Град, в който е лесно да намерите любов или да се влюбите. Айфеловата кула е сред най-предпочитаните места за предложение за брак, но ако търсите нещо различно, Париж има какво да Ви предложи. Пон Дес Артс е място, което пресича река Сена. Това е много романтично място за предложение за брак. Двойките поставят надписани с имената им катинари и хвърлят ключа в реката, като един романтичен жест, защото ключът символизира споделената любов. Да посетим града този месец е изгодно.

;

Ако Париж не е вашия град, Лондон със сигурност е! Лондонското око е място известно с многобройните предложения за брак. То е тихо, скъпо, но изключително романтично. Самолетът до Обединеното кралство е между 50 и 100 лева, хотела между 400-500 до 700 лева. Хостел или апартамент под наем се намира за между 100 - 300 лева за три нощувки.

;

На второ място в нашата класация поставихме "Капана" в Пловдив. Това е квартал в същинския център на града създаден още в средновековието. Разходката в Капана може да продължи пешеходно до някое от тепетата на града, а там се открива невероятна гледка - само за влюбени. Цената на хотелите в града са между - 120 и 300 лева за две нощувки. Можете да наемете и апартамент, а цената е между - 150 и 200 лева за три нощувки. Така можете и да приготвите романтична вечеря за вашата любима.

;

На първо място по романтика на сметка, поставяме остров Санторини. Това е раят на Земята и е от най-романтичните места за едно незабравимо предложение за брак или добра любовна ваканция. Груповите пакети и организираните пътувания излизат на сметка между 500 и 600 лева за 4 дни. А мястото си заслужава. То пази своите хипнотизиращи залези, черни вулканични пясъци, традиционни бели къщи, огледално синьото Егейско море. Това прави мястото перфектно за предложение за брак и безкрайни обещания.

Където и да сте бъдете заедно с човека, когото обичате.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Падна част от покрива на Националната библиотека в София, има пострадал
Падна част от покрива на Националната библиотека в София, има пострадал
ДРУГИТЕ НОВИНИ: Кацнал на едно дърво
ДРУГИТЕ НОВИНИ: Кацнал на едно дърво