НОВИНИ

"Топлофикация София" започва отново поетапно спиране на парното

“Топлофикация София” започва поетапно спиране на отоплението в столицата от днес, 26 април 2017 г., в изпълнение разпоредбите на чл.3, т. 1 от Наредбата за топлоснабдяване / „Топлопреносното предприятие е длъжно да има готовност да предоставя топлинна енергия за отопление от 1 октомври до 30 април.”/ и с оглед преминаването към летен режим на топлоснабдяване. Това съобщиха от пресцентъра на “Топлофикация София”.

топлофикация софия започва отново поетапно спиране парното
bnt avatar logo
от БНТ
17:41, 26.04.2017
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

От “Топлофикация София” напомнят, че стартира и кампанията за отчитане на уредите за дялово разпределение и изготвянето на изравнителните сметки за периода 1 май 2016 г. – 30 април 2017 г. В тази връзка „Топлофикация София” ЕАД призовава клиентите да осигурят достъп до всички жилища, включително и до апартаментите, в които отоплителните тела не се използват или са свалени.

Проверката и отчетът на всички уреди и на водомерите за топла вода ще даде възможност на топлинните счетоводители да изготвят бързо и коректно изравнителните сметки и да не се налага те да бъдат преработвани поради по-късни отчети в отделни жилища. Клиентите имат право на две дати за безплатен отчет на уредите от топлинните счетоводители. Посещението на едната от тези дати задължително трябва да бъде в извънработно време.

Ако нямат възможност да осигурят достъп до жилището на тези дати, потребителите могат да се свържат с топлинния си счетоводител и да заявят дата за индивидуален отчет, която, обаче, се заплаща според ценоразписа на съответната фирма.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
500 евро минимална пенсия в Словения
500 евро минимална пенсия в Словения
​Франция обвини Дамаск за химическото нападение от 4-ти април
​Франция обвини Дамаск за химическото нападение от 4-ти април