От днес до 2 август "Топлофикация - София" започва планови ремонти, заради които ще бъде спряна топлата вода в района на ул. "Шести септември". Продължава и реконструкцията на топлопреносната мрежа по улица "Граф Игнатиев".

От днес до 20 юли ще бъдат извършени ремонти и на топлопроводите, захранващи кварталите "Лозенец", "Дианабад", "Изток", "Изгрев", "Гео Милев", "Яворов" и принадлежащите сгради. Няма да бъде спирана топлата вода на кварталите "Иван Асен Втори", "Подуяне-център" и "Редута", както и на сградите в "Лозенец". Тези райони ще бъдат захранвани от друг топлоизточник по време на ремонтите.

Летните ремонти на "Топлофикация София": Къде и кога няма да има топла вода?

Летните ремонти на "Топлофикация София": Къде и кога няма да има топла вода?

Летните ремонти на "Топлофикация - София" започват с фалстарт. Вместо през юни, част от източните квартали ще бъдат отложени за по-късно, а в "Младост...

Ремонтите са в рамките на утвърдената от Столичния общински съвет ремонтна и инвестиционна програма за тази година. Целта е да се подобри надеждността на системата и да се осигури качествено топлоподаване през зимата, съобщават от дружеството.