НОВИНИ

Трабант фест по улиците на Велико Търново

Над 80 трабанчета от страната и чужбина за осми пореден път преминаха по централните улици на Велико Търново. Някои от любителите на немската марка пристигнаха специално за феста в старата столица с автомобили на повече от 50 години. Сред най-атрактивните модели обаче тази година се отличиха трабанче лимузина, 4 по 4 и трабант кабрио.

bnt avatar logo
от Зорница Илиева
21:11, 18.03.2017
Чете се за: 00:31 мин.
Още

70- годишната Марийка Вачева се превърна в безспорен любимец на публиката във Велико Търново. Повече от 30 години нито за миг не се отделя от свето возило, с което дори носят едно и също име.

Марийка Вачева: Никога не съм го оставяла жаден и той ми е създавал безаварийно пътуване. Харесвам си трабанта и не се отделям от него Мога да си сменя гумата, така някои елементарни работи...

И тази година някои участниците в трабант феста докараха в старата столица реконструирани и тунинговани трабанти, които няма как да останат незабелязани. Като джипа - трабант 4 по 4 на Спас Данев

Спас Данев: Нещата се получиха добре и като външен вид и е функционален. Карал съм го във всякакви терени и междувременно му направихме и гребло за сняг. Чистих на моята улица!

Запалените любители на трабанта показаха и уменията си по майсторско шофиране, с което върнаха спомените от минало на всеки от публиката и предизвикаха огромно вълнение във всички.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Натрапник е бил задържан близо до Белия дом
Натрапник е бил задържан близо до Белия дом
Евакуираха сградата на Софийската опера и балет
Евакуираха сградата на Софийската опера и балет