НОВИНИ

Трайчо Трайков коментира думите на Цветан Цветанов за БКП

Кандидатът за президент на Реформаторския блок Трайчо Трайков днес коментира думите на Цветан Цветанов, че преди 89-та година всички на възраст 35-40 години са били членове на БКП. Обяснението на Цветанов дойде след критики от партийни опоненти, че кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева е членувала в БКП. Трайков посочи, че десните избиратели са се оказали без избор в тази кампания, тъй като според него единствено кандидатите на реформаторите са с ясни прозападни позиции.

bnt avatar logo
от БНТ
19:39, 04.10.2016
Чете се за: 00:41 мин.
У нас
Трайчо Трайков - кандидат за президент на Реформаторския блок: Сега се сещам, че в най-разплутия момент БКП имаше 1 милион члена и като махнем децата от останалото население се чудя останалите 5 милиона души в кое време са живели, защото сега ако има опасност да се окаже, че да се уредиш на работа в държавна или общинска администрация трябва да си член на ГЕРБ, да не се окаже, че след години наследниците на г-н Цветанов и г-жа Цачева ще трябва да обясняват, че такова било времето.
;

Цветан Цветанов отговори на казаното от Трайчо Трайков и посочи, че според него това е типичен стил на правене на политика и на предизборна кампания от страна на Реформаторския блок. Цветанов припомни, че и преди 2 години на парламентарните избори реформаторите са били остри в изказванията си, но след това са седнали на масата на преговори с ГЕРБ за сформиране на мнозинство.

Цветан Цветанов: Аз се отнасям с необходимото уважение към всеки един кандидат независимо че реформаторите си издигнаха Трайчо Трайков и всеки знае какви са неговите качества и всички знаят как беше освободен от министър-председателя Бойко Борисов в първия мандат поради несправяне с работата. И от тази гледна точка ние нямаме правото да коментираме съответния кандидат, който са си излъчили реформаторския блок и аз им пожелавам успех.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Росен Плевнелиев: Гордея се с петте години като президент!
Росен Плевнелиев: Гордея се с петте години като президент!
Метеоролози от НИМХ са против решението за затваряне на станцията на Мусала
Метеоролози от НИМХ са против решението за затваряне на станцията на Мусала