НОВИНИ

Търгове за обекти в зала „Неврокоп Арена“

Публични търгове за отдаване под наем на трите обособени обекта в търговската част на Спортна зала "Неврокоп Арена" в Гоце Делчев са насрочени за 15 февруари. Отдаването под наем на части от спортното съоръжение в Гоце Делчев се наложи, след като проведеният преди няколко месеца конкурс не излъчи наемател.

БНТ2-Благоевград
от БНТ2-Благоевград
18:36, 26.01.2017
Чете се за: 00:43 мин.
У нас

Със заповед на кмета на Общината Владимир Москов в изпълнение на решение на Общинския съвет в края на миналата година беше проведена процедура по публично оповестен конкурс за отдаване под наем за срок от 10 години на цялата търговска част от спортната зала. Тя включва хотелската част, ресторант и фитнес зала. Поради неизпълнение на условията за провеждане на конкурса комисията не определи участник победител. На 15 февруари предсотят нови търгове за отдаване под наем на трите обекта в зала „Неврокоп Арена“ .

Владимир Москов – кмет на община Гоце Делчев
Казвам открито, че всеки един, който желае да развива дейност в областта на фитнес дейностите, в областта на ресторантите и на хотели - да заповяда."

Според новите условия за срок от 5 години ще бъде предоставен за отдаване под наем хотел на два етажа. Началната тръжна цена за хотелската част е 3000 лева на месец без ДДС. Ще бъде отдаден и ресторанта в "Неврокоп Арена" заедно с оборудването му, като условията са същите - 5-годишен срок за наем при първоначална тръжна цена от 1000 лева на месец без ДДС. Третият търг се отнася за фитнес зала, като наддаванията ще започнат при начална цена от 1300 лева на месец без ДДС.

Спортната част от комплекса остава под управлението на Община Гоце Делчев.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Корнелия Нинова: Нямам отношение към служебния кабинет
Корнелия Нинова: Нямам отношение към служебния кабинет
Искат Хасково да се преименува на Григордимитрово
Искат Хасково да се преименува на Григордимитрово