НОВИНИ

Трима души пострадаха при катастрофа близо до Полски Тръмбеш

Тежък пътен инцидент рано тази сутрин затвори за часове главния път Велико Търново - Русе в района на Полски Тръмбеш. Катастрофата е станала около 7:00 часа.

bnt avatar logo
от Зорница Илиева
08:14, 31.05.2016 (извънредно)
Чете се за: 00:28 мин.
У нас

По първоначална информация водачът на лек автомобил е загубил управление поради неравност на пътя и се ударил в насрещно движещия се ТИР. Пострадали са трима мъже, пътували в леката кола, които са настанени във Великотърновската болница, без опасност за живота.

Заради инцидента движението в натоварения участък беше отклонявано по обходни маршрути и регулирано от пътни полицаи. Преди часове пътят беше разчистен. В момента движението е възстановено, но само в едната пътна лента, затова от пътна полиция призовават всички, които се движат в района да бъдат внимателни. Шофьорът на ТИР-а е категоричен, че причина за катастрофата е лошият път.

Евгени Крумов - шофьор на ТИР: Полетя от високата скорост и като падна на колелата и се завъртя и не можа да го удържи автомобила и се заби право в мен. Аз колкото можах в дясно избягах, набих спирачки, обаче няма накъде.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тихомир Безлов: Има рискове в Закона за електронните съобщения
Тихомир Безлов: Има рискове в Закона за електронните съобщения
Как да си помогнем в планината
Как да си помогнем в планината