НОВИНИ

Триумф и сълзи на наградите "Грами"

Нощ на триумф и много емоции за Адел на тазгодишните награди "Грами". Британската певица спечели във всички пет категории, в които беше номинирана, включително големите награди за албум и песен на годината. Бионсе пък направи впечатляващо шоу, при това в напреднала бременност с близнаци.

Джанан Дурал
от Джанан Дурал
19:49, 13.02.2017
Чете се за: 00:33 мин.
Още

Без капка съмнение, нощта на наградите "Грами", беше нощта на Адел. Британката е не само големият победител на вечерта - спечели във всичките 5 категории, в които беше номинирана, но и създаде някои от най-запомнящите се моменти на вечерта. Откри церемонията с отличената за песен на годината "Hello".

Прекъсна изпълнението си на песента на Джордж Майкъл "Fast love", защото по думите ѝ не се е справила достатъчно добре и иска да започне от начало... заради него.

И накрая - след като излезе да получи голямата награда за албум на годината, в емоционална реч Адел заяви, че не тя, а Бионсе е заслужавала тази награда.

Самата Бионсе си тръгна с три статуетки, но не и преди да покаже, че напредналата ѝ бременност не може да ѝ попречи да направи впечатляващо шоу. Преди две седмици звездата обяви, че очаква близнаци.

Тазгодишните Грами-та имаха и една една нетрадиционна, но сполучлива комбинация на сцената - Лейди Гага и Металика.

А макар и да не беше сред отличените, Ед Шийран също беше сред приятните изненади за зрителите на наградите "Грами".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ДРУГИТЕ новини: Тайните на траките
ДРУГИТЕ новини: Тайните на траките
Експерти: На първо място сме в Европа по брой загинали на милион жители
Експерти: На първо място сме в Европа по брой загинали на милион жители