НОВИНИ

Тръмп отново атакува демократите

Измама и лъжа - така нарече Доналд Тръмп процедурата по импийчмънт, която се води срещу него. По време на митинг в Луизиана, той атакува демократите, обвини ги че са готвили преврат срещу него още през 2017 година и за пореден път обяви, че става дума за лов на вещици.

Теодора Гатева
от Теодора Гатева
09:08, 07.11.2019
Чете се за: 00:33 мин.
По света

В Монро, Луизиана, Доналд Тръмп беше посрещнат с бурни аплодисменти. Той участва в митинг в подкрепа на кандидата на републиканците за губернатoр на щата. Тръмп обаче не пропусна да атакува отново демократите и медиите.

Доналд Тръмп, президент на САЩ: Нечестните медии започнаха това този побъркан, налудничав, разрушителен и свръх партиен импийчмънт, този лов на вещици.

По време на изказването той отново засегна причина за начало на импиийчмънта - разговор с украинския му колега Володомир Зеленнски, в който се предполага, че е оказал натиск върху Киев да започне разследване срещу кандидата на демократите за Белия дом - Джо Байдън.

Доналд Тръмп, президент на САЩ: Погледнете този т.нар. "информатор" и ужасното му изказване за разговора. И аз нямах друг избор - говорим за прозрачност, показах го и после всички го видяха и казаха, че имаме проблем. И се започна. А сега информаторът изчезна.

Доналд Тръмп говори само няколко часа след като стана, че изслушванията по процеса на отстраняването му вече ще са публични, и ще продължат следващата сряда.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Започва наложителен ремонт на МБАЛ Александровска
Започва наложителен ремонт на МБАЛ "Александровска"
Шаркова: Няма нарушение на права при поставянето на задължителна имунизация
Шаркова: Няма нарушение на права при поставянето на задължителна имунизация