НОВИНИ

​Тръмп отрича да е искал от ФБР да прекрати разследването срещу Майкъл Флин​

Американският президент Доналд Тръмп днес отрече да е искал от ФБР да прекрати разследването срещу бившия му съветник по националната сигурност Майкъл Флин, който се призна за виновен, че е лъгал в аферата за руска намеса в американските президентски избори през 2016 г., предаде Франс прес.

bnt avatar logo
от БТА
16:31, 03.12.2017
Чете се за: 00:36 мин.
По света
​тръмп отрича искал фбр прекрати разследването майкъл флин​

"Никога не съм искал от Коми да спре разследването срещу Флин. Още фалшиви новини за още една лъжа на Коми", написа Тръмп в Туитър. При изслушване в Сената в началото на юни бившият директор на ФБР Джеймс Коми заяви, че Доналд Тръмп лично е поискал от него да спре разследването срещу Флин.

Вчера Тръмп за пореден път каза, че не е имало "никакъв сговор" между предизборния му екип и Русия, докато той участваше в надпреварата за Белия дом. Президентът отново отправи нападки срещу министерството на правосъдието и бившата си съперница - демократката Хилари Клинтън.

В петък Майкъл Флин се призна за виновен пред федерален съдия във Вашингтон, че дал пред разследващите лъжливи показания за разговорите си с руския посланик в САЩ Сергей Кисляк.

;
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Вишневите дръвчета в Токио грейнаха с коледна украса
Вишневите дръвчета в Токио грейнаха с коледна украса
МОН: Раниците на учениците могат да станат по-леки още през втория учебен срок
МОН: Раниците на учениците могат да станат по-леки още през втория учебен срок