НОВИНИ

Целият състав на СДВР работи по тежкия случай в Нови Искър

Целият състав на СДВР е ангажиран в работата по случая в Нови Искър, заяви на брифинг главният прокурор Сотир Цацаров. Касае се за семейство, което от около 1,5 година се е преселило от София.

целият състав сдвр работи тежкия случай искър
bnt avatar logo
от БНТ
21:46, 02.01.2018
Чете се за: 00:34 мин.
У нас

Жертвите са пет - баща, син, дъщеря на съпругата, младеж - неин приятел и възрастна жена – майка на съпругата, които по първоначални данни са открити застреляни с по един изстрел, заедно с кучето, вероятно в новогодишната нощ. Става въпрос безспорно за тежко криминално престъпление, извършено хладнокръвно. Продължава активната работа за изясняване на евентуални криминални връзки, минало, регистрации и други данни. Работи целият капацитет на столичната полиция, допълни главният прокурор.

За издирване е обявена жена, която е живяла на съпружески начала с един от убитите. За издирване е обявен и автомобил БМВ Х 5, собственост на семейството, който липсва от мястото на престъплението, поясни главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов. Към момента все още не е намерено оръжие, но не е изключено това да се случи при продължаването на огледа в хода на процесуално-следствените действия. Тепърва ще се уточняват свидетели. На този етап не е изведена водеща версия и е преждевременно да се говори за убийство и самоубийство.

Повече информация по случая ще бъде предоставена след приключването на действията на експертите.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Музиката на Европа - всеки понеделник в зала България
"Музиката на Европа" - всеки понеделник в зала "България"
Девет души избягаха от затвор в Берлин между Коледа и Нова година
Девет души избягаха от затвор в Берлин между Коледа и Нова година