Председателят на парламента Цвета Караянчева, първият по ранг държавник, беше настанена в болница "Лозенец" в късния следобед.

В 18,30 часа започна операция, която трябва да продължи около час и половина.

Цвета Караянчева е приета в състояние, което не води до опасност за живота ѝ. Подробности даде директорът на болница "Лозенец":

Проф. Любомир Спасов - директор на УБ "Лозенец": Има фрактура в областта на ляво рамо. И това е нещото, което трябва да бъде фиксирано. Тук направихме скенер на главата, на шийните прешлени. Аз я видях тук тя беше в стабилно състояние с много силна болка след транспорта и всъщност тук я обезболихме и изследвахме.

Възстановяването на председателя на парламента ще продължи около месец.

Цвета Караянчева: Претърпях пътен инцидент, но съм добре

Цвета Караянчева: Претърпях пътен инцидент, но съм добре

Председателят на парламента Цвета Караянчева потвърди, че е претърпяла пътен инцидент, но заяви, че се чувства добре. От стената на личния си Фейсбук...

Самата Цвета Караянчева, само часове след катастрофата, в профила си във Фейсбук, че се чувства добре и изказва благодарност на лекарите, оказали ѝ първа помощ в болницата в Шумен.

Г-жа Караянчева добавя, че доколкото е информирана, други пострадали при инцидента няма.

Катастрофа с кортежа на Цвета Караянчева край Хитрино

Катастрофа с кортежа на Цвета Караянчева край Хитрино

Пътен инцидент с автомобил на НСО с председателя на Народното събрание Цвета Караянчева. Катастрофата е станала тази сутрин на главния път Силистра -...