НОВИНИ

Цветан Цветанов: 40 % ще са новите лица в предизборната ни кампания

Ясни са водачите на листите на ГЕРБ, каза Цветан Цветанов в "Денят започва". Около 40 % ще са новите лица, които ще участват активно в тази предизборна кампания, допълни той.

bnt avatar logo
от БНТ
08:06, 15.02.2017
7590
Чете се за: 00:33 мин.
У нас
Цветан Цветанов: Четирима са депутатите, които ще водят 2 листи. Бойко Борисов - София - 25 МИР и Пловдив-град. Аз ще водя традиционно - Велико Търново, Благоевград. Владислав Горанов ще води 24 МИР София и Силистра и Томислав Дончев ще води 23 МИР и Габрово.

Във Варна остава Лиляна Павлова. Имаме обновления, но искахме и да запазим партийната структура, отбеляза Цветанов.

Цветан Цветанов: Сред водачите има и нови лица - д-р Папешинов в Ямбол, акцентирали сме и на тези сфери, в които смятахме, че трябва да има сериозно попълнение, както доктори, направили сме обновление и в сферата на образованието, културата. Също така в спорта, Петър Зехтински ще бъде в листата Пловдив-град, както и Атанас Узунов. Имаме известни личности в дадените секторни политики, които на местно и регионално ниво са авторитети. Около 40 % ще са нови лица, които ще участват активно в тази предизборна кампания. Запазили сме и приемствеността, която е много важна за нас.

Вижте целия разговор във видеото.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ученици от Шумен помагат на майката с две деца, чийто дом изгоря
Ученици от Шумен помагат на майката с две деца, чийто дом изгоря
Проблемът за различното таксуване на SMS-ите се преекспонира
Проблемът за различното таксуване на SMS-ите се преекспонира