НОВИНИ

Цветан Цветанов: БСП не могат да са алтернатива на ГЕРБ

БСП не могат да са алтернатива. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов на пресконференция след разширено заседание на Изпълнителната комисия на партията. Заседанието беше свикано от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка с "ескалирането на политическия тон и използването на езика на омразата от страна на БСП".

bnt avatar logo
от Източник: БТА
14:00, 29.10.2017 (извънредно)
Чете се за: 00:23 мин.
У нас
Цветан Цветанов: БСП не могат да са алтернатива на ГЕРБ

Цветанов заяви, че от създаването на ГЕРБ, БСП имат своята история на изборни загуби. Той подчерта, че БСП никога не са били разглеждани от ГЕРБ като евентуален коалиционен партньор. Вицепремиерът Томислав Дончев попита БСП кой им е предлагал коалиция с ГЕРБ. "Хубаво, че не искате. Ама и ние не го искаме", подчерта той.

Алтернативите, които предлагат БСП, са далеч от здравия разум, те могат да си ги позволят, защото не участват в управлението, заяви министърът на финансите Владислав Горанов. БСП са алтернатива, но лоша алтернатива на ГЕРБ, допълни той.

Тома Биков заяви, че обмислят да направят регистър на фалшивите новини, които създавали от червената партия. Според Биков БСП има проблем с корупцията.

;
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Нов прочит на оперетата Орфей в Ада
​Нов прочит на оперетата "Орфей в Ада"
Дължим ли данъци, ако продаваме вещи в интернет?
Дължим ли данъци, ако продаваме вещи в интернет?