Като търсене на умишлен сблъсък с парламента и институционален сблъсък беше определено вчерашното интервю на президента Румен Радев от председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на посещението му в Ловеч. Според Цветанов, в действията на президента има умисъл, защото той не е споменал и дума за предстоящото ни европредседателство, за Западните Балкани, за приоритетите на България, както и за европейските фондове, с помощта на които се решават проблемите на българското общество.

Ловеч

Цветан Цветанов, председател на ПГ на ГЕРБ: Президентът, отклонявайки се от предизвикателството, което има пред страната ни, той говори за съвсем други теми, които не прилягат на един президент. Президентът трябва да бъде съпричастен и всички ние в България да подкрепяме централния нападател в момента на България - това е Бойко Борисов.
Специалното интервю на президента Румен Радев в „Панорама“

Специалното интервю на президента Румен Радев в „Панорама“

В специално интервю за „Панорама“ президентът Румен Радев заяви, че неговата сила е в заявяването на истината. Освен корупцията, оставката на здравния...