НОВИНИ

Цветан Цветанов се срещна с ръководителя на фондация "Конрад Аденауер" в София

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се срещна с ръководителя на бюрото на фондация "Конрад Аденауер" в София Торстен Гайслер, съобщиха от пресценъра на партията.Двамата обсъдиха политическата ситуация в Германия и България, както и посещението на Цветанов в Берлин по-рано тази седмица.

цветан цветанов срещна ръководителя фондация конрад аденауер софия
bnt avatar logo
от БНТ
13:57, 06.07.2018
Чете се за: 00:21 мин.
У нас

По време на разговора Цветан Цветанов благодари за срещата в Берлин със зам.-генералния секретар на фондация "Конрад Аденауер" д-р Герхард Валерс.

На свой ред Торстен Гайслер сподели, че подобни срещи са ценни за Фондацията и поздрави председателя на ПГ на ГЕРБ за изключителния успех на Българското председателство на Съвета на ЕС. По думите му то има принос както за европейската политика, така и за имиджа на България.

;

Цветанов и Гайслер се обединиха около нуждата от още по-засилено интерпарламентарно сътрудничество между българския и немския парламент. В рамките на срещата бяха очертани планове за конкретни съвместни инициативи през есента, включително посещения в България на немски депутати.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Задържаха опасен товар с газ фреон в района на Дунав мост
Задържаха опасен товар с газ фреон в района на "Дунав мост"
Изкопни дейности оставиха без ток идеалния център на София
Изкопни дейности оставиха без ток идеалния център на София