НОВИНИ

Цветан Цветанов ще участва в регионална Приятелска закуска в Прищина

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще участва утре, 18 февруари 2019 г. в регионална Приятелска закуска в Прищина с домакин министър-председателя на Косово Н.Пр. Рамуш Харадинай.

цветан цветанов участва регионална приятелска закуска прищина
bnt avatar logo
от БНТ
14:28, 17.02.2019
Чете се за: 00:28 мин.
У нас

В духа на молитвените закуски, на добрия диалог в името на междучовешкото добруване, мира и стабилността - събитието ще събере политици от региона и от САЩ.

В срещата ще участват бившият премиер и настоящ министър на диаспората на Албания Пандели Майко, Фатмир Медиу - член на парламента на Албания и бивш министър на отбраната, депутатът Артан Групи и бившият министър на отбраната Зоран Йолевски от Македония, Владмир Маринкович - заместник-председател на парламента на Сърбия, заместник министър-председателят на Косово Бехчет Паколи, министърът на отбраната на Румъния Габриел Леш, бившият министър на отбраната на Хърватска Анте Котроманович, бившият министър на външните работи на Албания Бесник Мустафай и други.

Делегацията на Конгреса на САЩ, ръководена от сенатор Джеймс Инхоф - председател на Комисията по отбрана в Сената, включва сенаторите Майкъл Енци, Джон Бузман, Марион Раундс, Трент Кели и Грегори Джанфорт.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Десподов влезна като резерва при победа на Каляри
Десподов влезна като резерва при победа на Каляри
Има ли опасност от нова бежанска вълна?
Има ли опасност от нова бежанска вълна?