НОВИНИ

Цветанов: Единственото притеснение на Петър Христов беше относно „Наглите”

Петър Христов не е бил член на партия ГЕРБ, бил е симпатизант. Направил е само едно единствено дарение, то може да се провери. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов след заседанието на КСНС при президента. Цветанов коментира показваното убийство на бизнесмена Петър Христов, извършено в понеделник сутринта в столичния квартал „Манастирски ливади”.

bnt avatar logo
от БГНЕС
15:35, 09.01.2018
Чете се за: 00:31 мин.
У нас
цветанов единственото притеснение петър христов беше относно наглите

Петър Христов беше един достоен човек. В периода, когато бях вицепремиер, той имаше възможност да подпомогне разкриването на тежки криминални престъпления, заяви още Цветанов.

Ако мотивът за това престъпление е ответна реакция на групата на „Наглите”, това не е добър сигнал, допълни Цветанов и добави, че познанството му с бизнесмена датира от времето, когато Цветанов влиза в политиката. Той категорично отрече да се познава с бизнесмена преди това или пък Петър Христов да е бил спряган за кандидат за кмет на Велико Търново от партия ГЕРБ.

През 2011 г. Христов участваше активно при откриването на синя стая за защита на деца, продължи Цветанов. Христов никога не е имал политически цели и амбиции, каза още Цветан Цветанов. Той на няколко пъти повтори, че бизнесменът никога не е споделял за евентуални заплахи. Единствено е имал притеснение относно ответна реакция на групата на „Наглите”, каза Цветанов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Да, България: Площад Централен ще е строителна площадка през 2019-а година
Да, България: Площад "Централен" ще е строителна площадка през 2019-а година
ЕС се готви за възможен провал на преговорите по Брекзит
ЕС се готви за възможен провал на преговорите по Брекзит