НОВИНИ

Цветанов: Надявам се с Борисов като премиер страната да постигне стабилност

Надявам се с Бойко Борисов като премиер, страната да постигне стабилност, да се движим по единствения възможен път - европейският, чрез евроатлантическите ценности. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, който представи в НС кандидатурата на Борисов за министър-председател на България, която трябва да бъде гласувана от народните представители.

bnt avatar logo
от БНТ
12:08, 04.05.2017
Чете се за: 00:25 мин.
У нас

Цветанов прочете неговата биографична справка, изреди наградите му и посочи, че Борисов ще приложи твърда воля и решителност, за да работи за просперитета на България като член на ЕС, накрая му пожела успех при избора.

Цветан Цветанов, председател на ПГ на ГЕРБ: Убеден съм, че министър-председателят на България ще бъде изправен пред сериозни предизвикателства както в национален, така също и в световен мащаб. Отговорността е огромна, но аз съм сигурен в твърдата воля и решителност на г-н Борисов, в отдадеността му, с която ще работи за просперитета на България и за успешното представяне на България за председателството на ЕС. Вярвам, че заедно с екипа на МС, с парламентарната подкрепа, която ще получи днес бъдещото правителство на България ще може наистина да се постигне политическа и институционална стабилност, което е най-важното за страната ни в този труден период.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
БСП ще гласува против предложеното правителство
БСП ще гласува против предложеното правителство
Фонд Земеделие изплати над 89 млн. лева за тютюн от Кампания-2016
Фонд "Земеделие" изплати над 89 млн. лева за тютюн от Кампания-2016