Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че правителството полага максимални усилия българските пенсионери да получават по-достойни пенсии. Другата тема, която коментира по повод пленума на социалистите - че БСП на партийно ниво си фалшифицират изборите, а говорят за такава опасност на национално ниво.

От ГЕРБ заявиха, че за осем години в управлението винаги са имали ангажимент да дават два пъти годишно добавки за най-ниските пенсии. Това правело по 100 млн. лв. на година, а за 8 - 800 млн. лв.

Цветан Цветанов - председател на ПГ на ГЕРБ:Точно затова полагаме усилия, както приходните агенции да си свършат работата, да имаме и по-голяма ефективност и срещу контрабандата.

Цветан Цветанов отговори и на призива на левицата медиите да присъстват на утрешната среща между ГЕРБ и "Воля",за да има прозрачност.

Цветан Цветанов - председател на ПГ на ГЕРБ: Всички сте свидетели как през последните няколко седмици се говори за фалшифициране на предстоящите избори, че трябва да бъде избрана новата ЦИК. Ние се съобразихме и го направихме.

В отговор на въпрос Цветан Цветанов поясни още как се е сдобил миналата година с апартамент в София, за който се твърди, че купил на цена под пазарната. По думите му, нямало нищо нелегално в сделката, новият му апартамент е заменен за два по-малки апартамента.

Нинова прогнозира сериозни проблеми за тези, които се пенсионират през 2019 г.

Нинова прогнозира сериозни проблеми за тези, които се пенсионират през 2019 г.

Омбудсманът Мая Манолова предупреди, че ако формулата за пенсиите не бъде променена, ще сезира Конституционния съд. Според Манолова хората трябва да м...