НОВИНИ

Убиецът на таксиметровия шофьор в с. Николово най-вероятно е клиент

Таксиметров шофьор беше убит тази сутрин в русенското село Николово. По първоначални данни извършителят на престъплението е клиент, а целта най-вероятно е грабеж. Убиецът се издирва от полицията.

bnt avatar logo
от Даниела Димитрова
15:17, 14.03.2017
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

59-годишният таксиметров шофьор е намерен на улица близо до гробището в селото. Мъжът е бил прободен няколко пъти с нож в гърба. Тялото му е било намерено на 40 метра от колата. В нея не са открити следи от убийството.

Марийка Генова, кмет на с.Николово: Лицето е намерено отпред пред къщата. Венци се казва собственикът и той е намерил трупа. Аз не мога да повярвам, че може да го направи местен. Не сме престъпно село.

Мъжът е работил като таксиметров шофьор от 10 години. Работодателят му твърди, че винаги е бил коректен и редовно е поемал нощните смени. Заради риска на професията обаче много от колегите му отказват да работят през нощта.

Константин Дюлгеров, таксиметров шофьор: Не се знае на какъв човек попадаш. Няма да ти платя - 2 лева е сметката. Заминавай си, само и само да не става конфликт.

Основната версия за убийството е грабеж на оборота. От полицията проверяват всички записи от камерите за видео наблюдение в Николово.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Две скандални обществени поръчки от земеделието отиват на прокурор
Две скандални обществени поръчки от земеделието отиват на прокурор
Обиск на джамия в Германия заради подозрения за радикализиране на младежи
Обиск на джамия в Германия заради подозрения за радикализиране на младежи