Почина детето, което беше простреляно от баща си снощи край Долни Богров. То е било докарано в "Пирогов" в тежко състояние и въпреки усилията на лекарите, е починало през нощта. Часове преди това 26-годишният мъж застреля и жена си.

Жената живеела на семейни начала с Викторио и детето, миналата седмица се разделили след семеен скандал. Викторио подал оплакване, че е подложен на психически тормоз от жена си. Бащата на убитата нощувал в последно време с нея, понеже тя се страхувала, но вчера майката не успяла да се свърже с дъщеря си, след което я намира с помощта на ключар мъртва в апартамента.

Следите от разказа на таксиметровия шофьор, който возил бащата и детето, отвеждат органите на ред в Долни Богров.

Ст. комисар Ивайло Иванов, директор на СДВР: Получихме сигнал от таксиметров водач, който ни заяви, че в 19:00 часа въпросното лице, за което бяхме разпространили снимка в медиите, го е качил с малко дете. Тръгнали са от "Хаджи Димитър" в посока "Надежда". Вследствие той е бил заплашен от извършителя, казал му е да кара посока Благоевград. Свидетелят твърди, че детето през цялото време е плакало. Мъжът му е споделил, че има намерение да се самоубие, но детето трябва да живее.
Емилия Русинова, градски прокурор: В момента, в който са намерени извършителят е бил жив, детенцето все още е имало признаци на живот, в последствие обаче е починало.

Убийствата са извършени с личния законен пистолет на извършителя, който работел в частна охранителна фирма. Състоянието му остава стабилно.

СДВР: ​Семеен скандал е в основата на двойното убийство снощи в София

СДВР: ​Семеен скандал е в основата на двойното убийство снощи в София

Семеен скандал стои в основата на двойното убийство снощи в София, извършено от 26-годишния Викторио Александров, каза директорът на СДВР Ивайло Ивано...