НОВИНИ

Убиецът от "Надежда" искал да се самоубие, а детето му да живее

Почина детето, което беше простреляно от баща си снощи край Долни Богров. То е било докарано в "Пирогов" в тежко състояние и въпреки усилията на лекарите, е починало през нощта. Часове преди това 26-годишният мъж застреля и жена си.

Йоана Миланова
от Йоана Миланова
12:12, 30.10.2018
Чете се за: 00:40 мин.
У нас

Жената живеела на семейни начала с Викторио и детето, миналата седмица се разделили след семеен скандал. Викторио подал оплакване, че е подложен на психически тормоз от жена си. Бащата на убитата нощувал в последно време с нея, понеже тя се страхувала, но вчера майката не успяла да се свърже с дъщеря си, след което я намира с помощта на ключар мъртва в апартамента.

Следите от разказа на таксиметровия шофьор, който возил бащата и детето, отвеждат органите на ред в Долни Богров.

Ст. комисар Ивайло Иванов, директор на СДВР: Получихме сигнал от таксиметров водач, който ни заяви, че в 19:00 часа въпросното лице, за което бяхме разпространили снимка в медиите, го е качил с малко дете. Тръгнали са от "Хаджи Димитър" в посока "Надежда". Вследствие той е бил заплашен от извършителя, казал му е да кара посока Благоевград. Свидетелят твърди, че детето през цялото време е плакало. Мъжът му е споделил, че има намерение да се самоубие, но детето трябва да живее.
Емилия Русинова, градски прокурор: В момента, в който са намерени извършителят е бил жив, детенцето все още е имало признаци на живот, в последствие обаче е починало.

Убийствата са извършени с личния законен пистолет на извършителя, който работел в частна охранителна фирма. Състоянието му остава стабилно.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кой ще наследи Меркел начело на ХДС?
Кой ще наследи Меркел начело на ХДС?
Лошо време в Европа: Жертви на наводненията в Италия, сняг във Франция
Лошо време в Европа: Жертви на наводненията в Италия, сняг във Франция