41-годишният Неделчо Юнаков, който вчера бе намерен мъртъв заедно със свои близки в къщата му в Нови Искър, е от Сапарева баня. В града са потресени от случилото се.

Сапарева Баня

Неделчо отдавна напуснал Сапарева баня и отишъл да живее в София. Въпреки това той често идвал в курортното селище. 41-годишният мъж и семейството му отсядали в къщата на баба му и дядо му, която се намира недалеч от центъра на града. Когато възрастните хора починали, той я продал на своя приятел и съученик Любомир Дуков. През последните две години отсядал при него.

Любомир отказа да застане пред камерата ни, като обясни, че е разстроен от случилото се. Разказа, че Неделчо бил автомонтьор. Той имал по-малък брат и по-голяма сестра, които също живеят в София. С втората му жена заживели заедно преди около 5 години. Според Любомир са се разбирали добре. Той не вярва, че някой от близките може да е извършил ужасното деяние. По думите му вероятно престъплението е дело на външен за семейството човек, тъй като е убито и домашното им куче, което винаги връзвали до външната врата.