НОВИНИ

Убийството във Враца - липсват ли институциите? Коменатар на политици

Убийството във Враца шокира всички нас, не искаме да виждаме България като мутроподобна държава, в която проблемите се решават с бой на улицата. Това заяви в студиото на "Денят започва" Димитър Делчев от Реформаторския блок. Институциите трябва да заемат мястото си и да предприемат необходимите действия, призова той.

Калин Дацов
от Калин Дацов
08:26, 15.01.2016
Чете се за: 00:26 мин.
У нас
убийството враца липсват институциите коменатар политици

Даниел Кирилов от ГЕРБ допълни, че настоящото Народно събрание е заявило стремежа си да формира наказателна политика особено за тежките престъпления. Според него проблемите в последно време са от ескалация на хулиганството.


;

Липсват институциите, това е процес от поне една година назад, коментира по темата Филип Попов от БСП. По думите му няма институции там където има саморазправа с възрастни хора, както и на улицата, където властва законът на джунглата.


;

Димитър Делчев опонира на Попов, като каза, че в случая с Враца властите си вършат работата сравнително бързо.

Хамид Хамид от ДПС заяви, че не е работа на политиците да се намесват в подобни разследвания. За съжаление, в последните години подобни случаи станаха много, допълни Хамид, една от основните причини за това е липсата на уважение към държавата.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Левон Хампарцумян: Можем да се надяваме на 2-3 % ръст на икономиката
Левон Хампарцумян: Можем да се надяваме на 2-3 % ръст на икономиката
За трагедията като диагноза на обществото
За трагедията като диагноза на обществото