НОВИНИ

Ученици от няколко гимназии се обединиха в името на благотворителна кампания

Учениците организират благотворителен бал в подкрепа на "Holiday Heroes", сдружение подпомагащо семейства в нужда. Балът е тази вечер от 19 часа във Военния клуб в София.

bnt avatar logo
от БНТ
07:36, 17.03.2017
Чете се за: 00:36 мин.
У нас
Роси Томова, Holiday Heroes: "Човек, когато има сърце и емоция успява да въвлече около се бе си много хора, които да му помагат. Смятам, че се получават нещата. Илия много се притесняваше какво ще се получи, но въпреки заетостта на учениците, те се справят."
Илия Калоджеро Курто Пелле: "Зад мен и Holiday heroes стоят много хора и гимназии. Благодаря на председателите на ученическите съвети, които оказаха подкрепа при организирането на това събитие, на спонсорите и на директора на НГДЕК, която също много ни помогна."

Същевременно от Holiday Heroes провеждат и още една кампания."

Роси Томова: " На нашия сайт има специална информация и за "Избери, купи, дари", кампания, чрез която може да се дарят храни. В определени магазини ще има наши представители, при които ще може да се дарят храни."

Информацията за магазините е публикувана на сайта на организацията. Кампанията ще продължи 1 месец, като е започнала на 15 март. След това празничните пакети ще бъдат опаковани и разнасяни. Хората, които ще получат от тези пакети, ще бъдат 5 хиляди. За коледната кампания броят им е бил 6 хиляди.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Избори 2017: Константин Проданов, ПП АБВ
Избори 2017: Константин Проданов, ПП "АБВ"
Рок музиканти в бели престилки
Рок музиканти в бели престилки