Това е любовта на една млада украинка, която решава да изостави психологията и да се занимава с истинската си страст - храната.

Градове, направени от месо и сирене, портрет на Еди Мърфи, направен от бисквити и Уупи Голдбърг от шоколад. Това са само част от творбите на Дарина. Учила за психолог, артистката се отказва от тогавашната си работа и започва да прави изкуство от храна, което я прави популярна в Инстаграм. Дарина обича да импровизира, но има само едно правило.

Дарина Косар, творец: Не комбинирам зеленчуци и плодове в една чиния. Например сурови продукти като картофи и патладжан не ги комбинирам със сготвени. Това, което се намира в чинията, трябва да се яде. Не трябва да служи само за снимка.

Изготвянето на подобни творби е сложно и изисква доста време. За едно от най-лесните ястия Дарина трябва да отдели минимум 40 минути. Въпросът обаче е дали на човек не му е жал за изкуството преди да го изяде.

Наталия, клиент: Малко съжалявам, че го ям, но е много вкусно и не мога да се спра.

Ресторантите в Киев са впечатлени от таланта на Дарина и се надпреварват да я канят в кухните си.