НОВИНИ

Успех за българското кино! "Под прикритие" с изключителна премиера в Лондон

При огромен интерес премина галапрожекция на най-успешния български телевизионен проект – "Под прикритие". Събитието се състоя в петък вечер, в меката на културния живот в града, в кино "VUE Cinema West End" на Лестър Скуеър, което едно от трите места, в града домакин на световни филмови премиери.

Благой Цицелков
от Благой Цицелков оператор: Атанас Атанасов
07:19, 05.11.2016
13813
Чете се за: 01:28 мин.
Още

Два часа преди началото на прожекцията, феновете на "Под прикритие" вече бяха пред кино "VUE Cinema West End" на Лестър Скуеър за да видят своите любими герои.

Нина Илиева - Много сме щастливи, че имаме тази възможност да дойдем да видим "Под прикритие" и всички актьори, въобще много се радвам.
Михаела Войнова - Страхотни, точно такива каквито очаквахме. Чувствам се горда с това, че те са тук.
Владимир Пенев, актьор - Аз съм идвал в Лондон много пъти, гледал съм репортажи, когато световни кино премиери се случват точно в тези кина, точно на този площад. Не съм си и представял, че някога ще ми се случи с българска продукция да съм част от ето този червен килим.
;

По червения килим в британската столица преминаха продуцентите на сериала Севда Шишманова (БНТ), Димитър Митовски (Камера Ентъртейнмънт) и актьорите Ивайло Захариев, Бойко Кръстанов, Владимир Пенев, Мариан Вълев и Любен Кънев.

Димитър Митовски, продуцент на "Под прикритие" - Лестър скуеър е мястото за кино в Лондон, адски съм щастлив, че има толкова много хора, най-вече не само българи а и много хора от целия свят.

500-те места в кино салона на "VUE Cinema" бяха разпродадени само за няколко дни. Обществената телевизия беше запазила специално място за своите партньори от индустриалните кино и телевизионни среди на Острова, сред които представители на ВВС, CNN Turner, Sonny, Endemol, NBC Universal Studio и Paramount Picture.

Севда Шишманова, програмен директор на БНТ 1 - Тъй като сериала е продаден в повече от 180 територии, Великобритания е едно от малкото места, на които все още няма дистрибуция, за нас беше важно потенциалните ни партньори да видят прожекцията на сериала в зрителска среда.
;

Именития британски актьор - Алън Форд, познат от филмите на Гай Ричи "Гепи" и "Две димящи дула", който взе участие в четвъртия сезон на "Под прикритие", признава че помолил да му изтеглят от интернет всички сезони на сериала. Изгледал ги с удоволствие.

Алън Форд, актьор - Аз наистина обичам този гангстерскифилм и искерно се надявам сериала да бъде показан в Англия.

На големия екран, в препълнената зала гостите видяха ремикс на петте сезона и изгледаха последния епизод на хитовата поредица. След прожекцията публиката участва в пряк диалог със създателите на сериала и любимите актьори. Те споделиха как са изградили своите образи. Историята за нюансите на доброто и злото и за честността на "лошите момчета" продължава - в търсене на нови територии, в изключителна близост от поставяне на рекорд за най-продаван сериал в целия свят за всички времена.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Днес е Архангелова задушница
​Днес е Архангелова задушница
​Над 300 къщи изгоряха в перуанската столица Лима (СНИМКИ)
​Над 300 къщи изгоряха в перуанската столица Лима (СНИМКИ)