НОВИНИ

В Боровец откриха ски сезона

В Боровец днес беше открит новият ски сезон. Миналата събота започна сезонът в Банско и Пампорово, а на Витоша предстои това да стане през януари. Още снощи като бонус за най-нетърпеливите нощното каране беше безплатно в Боровец.

Явор Симов
от Явор Симов
20:15, 23.12.2017 (извънредно)
Чете се за: 00:41 мин.
У нас

Легендарният български скиор Петър Попангелов и състезателите от клуб „Боровец" символично пуснаха лифта в планинския курорт Боровец. Специално за децата беше дошъл и Дядо Коледа със своя чувал, пълен с изненади.

Петър Попангелов: Пистите са перфектни. Вчера на нощното каране имаше страшно много хора.Това беше, така да се каже, първата страница на новия сезон. Вече почти 100% от хотелите в Боровец са пълни. За Коледа и Нова година ясно е, че всичко е пълно.

Новостите за този сезон е стремежа на организаторите да спестят чакането на опашки.

Росица Стойкова, мениджър „Маркетинг и комуникации - Бороспорт: Предлагаме сезонна делнична карта, която включва дните от понеделник до петък, важи за целия сезон и струва само 500 лева, което е наистина много добра цена. За втора година предлагаме и карта за многократно зареждане през интернет. Тя се купува от касите в курорта и след това може по интернет да се зарежда от всяка точка и така ще се избегне висенето по опашките на касите.

Картите за презареждане са с 5% отстъпка до края на януари, притежателите им ще участват в томбола със специални награди. Лифтът на Ястребец експрес е с 25% увеличен капацитет, а обещанието на домакините е, че дори и през уикендите опашки няма да има.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Русия се обяви срещу планове на САЩ за оръжейни доставки на Киев
Русия се обяви срещу планове на САЩ за оръжейни доставки на Киев
Да направиш добро понякога се оказва доста трудна задача
Да направиш добро понякога се оказва доста трудна задача