НОВИНИ

В Кан представиха нов филм с Ръсел Кроу и Райън Гослинг

С нов филм с участието на Ръсел Кроу и Райън Гослинг и музикално изпълнение на Джъстин Тимбърлейк и Ана Кендрик официално стартира вторият ден от филмовия фестивал в Кан. Звездите представиха лично новите си проекти от червения килим във филмовата столица на Европа.

Георги Петров
от Георги Петров
07:04, 12.05.2016
Чете се за: 00:51 мин.
По света

Номинираната за награда "Грами" актриса Ана Кендрик и музикалната звезда Джъстин Тимбърлейк презентираха новия си анимационен филм "Тролове" със съвместно изпълнение. Кендрик призна в интервю, че е била нервна преди да излезе на сцената с многократно награждаван певец като Тимбърлейк.

Ана Кендрик: "Разбира се, че бях изплашена първия път, когато работих с Джъстин, но той е страхотен професионалист. Помогна ми много, насочваше ме изключително конкретно и направи всичко да изглежда много лесно постижимо".

Ръсел Кроу и Райън Гослинг пък излязоха на червения килим, за да представят новия си проект "Любезните пичове". Режисьор на ретро екшъна е Шейн Блек, създател на култовата поредица "Смъртоносно оръжие", където, също като в новия му филм, се разчита на заразителната химия между актьорите в главните роли.

Ръсел Кроу, носител на "Оскар": "След всяка сцена просто се изслушвахме. Хората се чудят каква е магическата съставка, която създава химията и това е всичко, което ние правим. Не правим предположения какво другият може да направи в който и да е момент. Ние сме там и си вършим работата. И е много забавно, когато работиш с някой като Райън".
;

Действието на филма се развива през 70-те години и събира на екран героите на Кроу и Гослинг, които са частни детективи със съвсем различни подходи към разрешаването на случаи, което ги довежда до множество хумористични ситуации в хода на съвместното им разследване. Очаква се в следващите дни в Кан да бъдат представени още множество атрактивни заглавия.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Момичета даравят абитуриентските си рокли
Момичета даравят абитуриентските си рокли
Поли Генова излиза във втория полуфинал на Евровизия тази вечер
Поли Генова излиза във втория полуфинал на Евровизия тази вечер