На 20 декември (неделя) ще бъдат изтеглени печалбите в Лотарията на Националната агенция по приходите /НАП/ и на Министерството на финансите /МФ/ с касови бележки, съобщиха от НАП.

Победителят ще бъде изтеглен на живо в предаването на БНТ "Денят започва с Георги Любенов". Спечелилият ще се сдобие с нов модерен телефон. До края на играта НАП ще раздаде общо 65 награди. Всяка седмица ще се връчва по един смарт телефон, всеки месец - 40-инчов смарт 3Д телевизор, а голямата награда - лек автомобил, ще бъде изтеглена по Коледа догодина. До момента сайтът на играта www.kasovbon.bg е посетен близо 6 млн. пъти, регистрирани са близо четири милиона касови бележки на обща стойност 53 млн. лв.

Да участва в лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16 ноември 2015 г., включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Касовите бележки могат да се регистрират по три начина - чрез сайта на лотарията www.kasovbon.bg, чрез мобилно приложение на НАП и чрез телефона на Агенцията 0700 18700. От НАП напомнят, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях.

Регистрирахте ли си касовите бележки в лотарията на НАП?