НОВИНИ

В обувките на Джеймс Бонд

Обувки със скрити тайници се предлагат на британския пазар. Необичайният артикул може да помогне на притежателя си да съхранява най-различни предмети, включително мобилен телефон и швейцарско ножче.

Борис Бъчваров
от Борис Бъчваров
08:31, 24.12.2017
Чете се за: 00:49 мин.
Още

Чудите ли се какъв подарък да направите за Рождество Христово? Какво ще кажете за обувки, достойни дори за великия шпионин Джеймс Бонд? В тях може да скриете най-малкия мобилен телефон в света, миниатюрна видеокамера, швейцарско ножче, проследяващо Джи Пи Ес устройство, банкови чекове и безконтактен пръстен, който може да се използва като дебитна карта. И на всичкото отгоре никой не може да види вашия скрит арсенал.

Тайникът се намира под стелката на обувките в тока. Цялата конспирация има и друг плюс. Ако се случи да си загубите якето, портфейла или ви ограбят, ще може да се справите тъй като всичко, което ви трябва е под краката ви.

Марсел Нобил, основател на компанията, създала обувките: Смятаме, че тези обувки може да са много любопитни и хората да говорят много за тях. Но те не са някаква прищявка. Те са красиви, много удобни и в себе си имат много полезни устройства, които могат да бъдат много полезни, ако попаднете в беда.

Дори връзките на обувките са специални. Те са направени от материал, който се използва в направата на бронежилетки и може да разрязва дърво или пластмаса... В случай че се окажете завързани някъде. Подметките също може да се окажат полезни.

Ако желаете, може да си поръчате персонален надпис. Един истински шпионин не би забравил да запише някъде кръвната си група или джипиес координати, които сочат важна за него дестинация. За да се сдобиете с подобни обувки, трябва да отделите около 2 и 600 долара от бюджета си.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
988 деца са настанени в приемни семейства през 2017 година
988 деца са настанени в приемни семейства през 2017 година
​Успешен полет на най-големия хидроплан в света
​Успешен полет на най-големия хидроплан в света