НОВИНИ

В Пазарджик задържаха двама за разпространение на дрога

Полицейските действия са проведени след продължително разследване под ръководството на прокуратурата. Операцията по противодействие на наркорзапространението е реализирана вчера на територията на Пазарджик и областта под наблюдението на прокуратурата. Тя е проведена след продължително разследване и усърдна работа на служители от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в Областната дирекция на МВР.

bnt avatar logo
от Източник: БГНЕС
14:44, 24.06.2018
Чете се за: 00:20 мин.
У нас
пазарджик задържаха двама разпространение дрога

В резултат на проведените действия е задържан 28-годишен наркодилър, жител на пазарджишкото село Огняново. При извършените претърсвания в жилища, обитавани от него, както и в дома на баща му, били открити общо 91 грама марихуана, един грам амфетамин и три електронни везни.

В рамките на полицейските действия е задържан и негов авер на 20 години от същото село. При обиск у него криминалистите намерили и иззели близо 26 грама марихуана.

След 24-часовото задържане на двамата мъже, с прокурорско разпореждане на 28-годишния срокът на ареста е удължен до 72 часа. Работата по случая продължава в рамките на образуваните полицейски производства.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Турската полиция е заловила автомобил с четири чувала подпечатани бюлетини
Турската полиция е заловила автомобил с четири чувала подпечатани бюлетини
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган гласува в Истанбул
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган гласува в Истанбул