НОВИНИ

В "Под прикритие" - микробус летя от 100 метра на "Хемус"

Микробус полетя от 100-метров мост на магистрала Хемус след атрактивна гонка с полицията. Каскадата е част от снимките на хитовия сериал "Под Прикритие", който през март се завръща на екран.

Тихомир Игнатов
от Тихомир Игнатов
20:17, 10.02.2016
15990
Чете се за: 00:49 мин.
Още

Подготовката за една от най-сложните каскади в пети сезон отнема повече от две седмици. В нея участват петима каскадьори. Сюжетът - гонка с полицията. В сцената участват едни от познатите герои в сериала - ченгетата Мартин и Тодоров. След като в четвърти сезон Мартин беше разкрит, сега отново ще го видим в редиците на полицията.

Ивайло Захариев: ,,Моят герой сега ще може да покаже други черти на своя характер, които досега не са виждали

;

В ролята на новото ченге под прикритие ще видим актьорът Бойко Кръстанов.

Ивайло Захариев: ,,Мисля, че се справя по-добре от мен. - В по-рискови ситуации ли ще го видим? Да, много пъти е на ръба, но се радвам, че е кораво момче и се справя.

Бойко Кръстанов: ,,Динамичен е образът и търпи промени, което е интересно за игра и се надявам да бъде интересно за хората. Има обрати, определено".

;

Димитър Митовски, продуцент: ,,Обратите няма да ги спомена. Само ще кажа, че още в първите секунди на първия епизод от пети сезон ще умре един от главните герои. Този сезон сме обърнали голямо внимание на чисто психологическото изграждане на героите".

И през новия сезон продуцентите на сериала няма да изневерят на стила и ще поднесат на зрителите много каскади, наситени с много екшън и високи дози адреналин.

Димитър Митовски, продуцент: ,,Надявам се пети сезон да бъде най-добрият. Засега на сценарий той наистина е най-добрият".

Очаквайте завръщането на хитовия сериал през март само по БНТ1.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Задръствания на кръстовището на Петте кьошета заради метрото
Задръствания на кръстовището на Петте кьошета заради метрото
Топлофикация с мерки за улесняване на длъжниците
"Топлофикация" с мерки за улесняване на длъжниците