НОВИНИ

В понеделник пускат движението по бул. "Христофор Колумб" в София

Движението по бул. "Христофор Колумб" в София ще бъде възстановено в понеделник. Днес започна полагането на един от пластовете асфалт и ще се работи до късните часове на нощта. Това каза заместник-кметът по транспорта Евгени Крусев при инспекцията на ремонтните дейности.

Цанка Николова
от Цанка Николова
13:12, 18.08.2018
Чете се за: 00:34 мин.
У нас

Утре ще бъдат поставени маркировката и знаци, а гаранционният срок на терена е 5 години. Освен пътното платно се правят тротоари и улично осветление. Във вторник започва ремонтът на Източната тангента от кръговото на ул. "Продан Таракчиев" до квартал Христо Ботев. Там движението ще бъде затворено цялостно и ще бъдат пропускани само автомобили със специален режим и тези, които снабдяват търговски обекти.

Евгени Крусев, заместник-кмет по транспорта към Столична община: По "Граф Игнатиев" се работи изключително интензивно. В момента вече се работи по релсовия път в зоната на кръстовището на "Раковски" и "Граф Игнатиев", за да може в началото на септември да бъде готово самото кръстовище. През почивните дни работят над 5 асфалтови бази в София. В момента се асфалтира също по бул. "България". Текат ремонтните работи по бул. "Пенчо Славейков", по бул. "Арсеналски", така че мобилизацията е пълна, за да можем да приключим за първия учебен ден и съответно, когато трафикът се увеличи, да можем да посрещнем автомобилите, които идват в София.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Почина Кофи Анан
Почина Кофи Анан
Ангелкова направи проверки на плажовете по Южното Черноморие
Ангелкова направи проверки на плажовете по Южното Черноморие