НОВИНИ

В Шумен 8 населените места са без ток

Електрически стълб е паднал снощи на ул. „Владайско въстание" и районът е без електричество. Авария остави без вода тази нощ високата зона на града. В целия град са нападали клони, а дърветата са опасно надвиснали над улици и тротоари. Затиснати от дървета са и няколко автомобила. Затворени за движение са третокласните пътища. Заради снегонавявания са затворени пътищата към Русе и Силистра.

bnt avatar logo
от Здравка Русева
11:52, 17.01.2016
Чете се за: 00:21 мин.
У нас
шумен населените места без ток

Още от 3 часа тази нощ снегопочистваща техника е навън. Основните улици в града са разчистени, снегорини чистят и останалите улици. Хората също се включиха в разчистването на тротоарите.

18 сигнала за паднали дървета са получени досега при дежурния в полицията. Информация за бедстващи хора няма. В Шумен и региона продължава да вали.

Боян Тодоров, зам.-кмет на Шумен: Излезли са екипите за изрязване на дърветата и опесъчавеното на улиците, така че обстановката е тежка поради падналите дървета и запушените улици.

Заради тежките условия по пътищата властите препоръчват да не се предприемат пътувания, ако не е необходимо. Молят гражданите да освободят улиците от паркираните автомобили, за да се разчистят от снега.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Изцяло е затворен пътят Русе-Велико Търново
Изцяло е затворен пътят Русе-Велико Търново
Нови отношения между Иран и международната общност
Нови отношения между Иран и международната общност