Часове остават до началото на Световното първенство по футбол в Русия. Утре в 17.30 ч. БНТ ще излъчи пряко официалното откриване на най-очаквания спортен форум за годината. В следващите 32 дни ще ви покажем 64 мача и около 230 часа телевизионно време, посветено на темата. Но не само това - на няколко места в София се организират своеобразни фен лагери, които ще бъдат активни и атрактивни за феновете, дори когато няма мачове. Какви изненади е подготвила БНТ за любителите на футбола, а и не само - обяснява Радина Жекова от спортната редакция на БНТ.

София

На фензоната при Музея на земята и хората в момента всичко е напълно готово за утрешното откриване. То ще съвпадне с началото на студиото ни преди първия мач.

„Трето полувреме“ ще стартира по БНТ 1 от 16:30 минути.

Освен директните излъчвания на студията и мачовете, предавани в ефира на БНТ, организаторите са се постарали да има и разнообразна развлекателна програма. В дните, в които няма мачове, са предвидени прожектиране на български филми, комедийни вечери, концерти.

В София има още две фен зони - при Колодрума до стадион „Българска армия“ и вече познатата на стадион „Юнак“.

И на трите места, запалените футболни фенове ще имат на разположение всички удобства,за да се насладят на първенството.

БНТ дава начало на специалната програма за Световното първенство по футбол 2018

БНТ дава начало на специалната програма за Световното първенство по футбол 2018

Утре в 16:30 часа започва специалното предаване на БНТ, посветено на Световното първенство по футбол Русия 2018.

Мондиалът стартира утре, а БНТ ще предава абсолютно всички мачове. Студийната ни програма започва в 08:35 минути с „Денят започва с футбол“, в 12:30 е обедният обзор „Световното накратко“.

В 16:30 пък е началото на студиото „Трето полувреме“.

Точно час по-късно, е официалното откриване. В 18 часа ще бъде даден първият съдийски сигнал на първенството на откриващия мач между Русия и Саудитска Арабия. Ако вече сте решили да проследите всичко това на открито, но се притеснявате от дъжда в прогнозата за времето, организаторите са помислили и за това - има специални шатри за всички фенове.