НОВИНИ

Валентин Михов също подаде оставка от БФС

Бившият президент на БФС Валентин Михов подаде оставка като член на Изпълкома на Футболния съюз. Това стана ясно малко преди началото на заседанието на Изпълнителния комитет на БФС.Очаква се официалната пресконференция след заседанието да започне в 15:00 часа.Гледайте пресконференцията пряко по БНТ 3 или онлайн ТУК

bnt avatar logo
от БГНЕС
14:08, 18.10.2019
Чете се за: 00:24 мин.
У нас
валентин михов също подаде оставка бфс

На днешното заседание ще бъде обсъдена оставката на президента Борислав Михайлов. Ако Изпълкомът гласува оставката на бившия вратар, неговият пост трябва да бъде зает от някой от вицепрезидентите.

Тъй като Йордан Лечков е кандидат за кмет на Сливен, той няма право да оглави съюза. Другият вицепрезидент Атанас Фурнаджиев също подаде оставка и Михаил Касабов става фаворит да застане начело на организацията до насрочването на нов конгрес, за какъвто призова Фурнаджиев.

На теория съществува и възможност да бъде свикан извънреден конгрес, на който да бъде избрана личност извън Изпълкома. До този вариант може да се стигне, ако на заседанието бъде прието такова решение или ако една трета от футболните клубове го поискат.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Борисов е посъветвал Заев да не подава оставка
Борисов е посъветвал Заев да не подава оставка
Над 1 000 000 лв. от просрочени глоби събра НАП – Добрич от началото на годината
Над 1 000 000 лв. от просрочени глоби събра НАП – Добрич от началото на годината